Welkom

Vogelvereniging 'De Vogelliefhebbers Walcheren' is een groep personen die geïnteresseerd zijn in het houden van vogels. De vereniging is onstaan uit een fusie van de vogelverenigingen De Vogelliefhebbers Vlissingen en De Nachtegaal Domburg eo

Hoe ieder individu dit ervaart, is verschillend. Sommigen zullen vogels houden voor hun zangkwaliteiten, anderen voor hun kleur en weer anderen voor het postuur. Ook zijn er leden die alleen lid zijn terwijl ze maar een 'gezelschapsvolière' of een koppeltje grasparkietjes in een kooi hebben. Zo ziet u: "ieder beleeft zijn hobby weer anders".

"De Vogelliefhebbers Walcheren" zijn aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers, de NBvV genaamd. Deze overkoepelende organisatie van vogelverenigingen stelt zich tot doel om het houden en kweken van vogels te bevorderen alsmede de vogelkennis en vogelstand uit te breiden.  Ongeveer 600 verenigingen zijn aangesloten bij de NBvV.
Voor meer info over de NBvV: http://www.nbvv.nl/

Negen keer per jaar wordt er een ledenbijeenkomst georganiseerd. Tijdens zo een bijeenkomst kunnen allerlei activiteiten georganiseerd worden zoals lezingen, dia- of filmvertoningen, vragen gesteld worden, en wordt het wel en wee van de vereniging besproken. De ledenbijeenkomsten hebben altijd een rustig karakter maar betekend niet dat een discussie uit de weg wordt gegaan.

Bent u nu al geïnteresseerd geworden om lid te worden, meldt u nu dan aan door op het tabblad lid worden? te klikken en het formulier volledig in te vullen en te verzenden. Wilt u nog meer informatie, dan kunt u de website op uw gemak doorbladeren. Ook is het mogelijk meer informatie te vragen aan één van onze bestuursleden. Graag tot ziens op één van onze ledenbijeenkomsten of vogelshows.